Guitarmand.dk

 

 

 

 

 

 

 

    

 

I. Barn

Hvornår og hvordan musikken kom ind i mit liv, kan jeg ikke sige med sikkerhed. Mit første personlige forhold til et musik-instrument må være, da min mor og stedfar efter en ferie i Italien stolt præsenterede mig for ferie-gaven, .............en trækharmonika!

Her befinder vi os i tresserne, med Beatles-feberen kørende på højeste gear!! Nej, harmonikaen var ikke lige sagen, og efter et par halvhjertede besøg hos en harmonika-lærer, overtalte jeg min mor til at lade mig bytte harmonikaen til en guitar,  - kompromis´et blev en spansk guitar.

Jeg husker også svagt nogle klaver-lektioner hos Fru Marker, som forgæves forsøgte at stimulere min musik-interesse ved at sætte mig til at spille skalaer; natur-ligvis uden større held!

Næ, min interesse for guitar-spillet lå jo meget i tiden, men blev desuden stimuleret af min gamle sløjdlærer på Carolineskolen, Knud Møller, og min far, som på da-værende tidspunkt kunne spille nogle enkle sange på  sin spanske guitar ("Instrumenter").

Støttet af disse 2 gik jeg i gang med at lære at spille, og det er jeg sådan set stadig i gang med her over 40 år senere. 

 

II. Ung