Guitarmand.dk

 

 

 

 

 

    

               

                         

                 

 

         

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                          

 

V. Solo :

Det har langtfra altid stået i kortene, at jeg skulle springe ud som solo-musiker.

Tværtimod har jeg altid prist mig lykkelig for, at det var vores keyboard-spiller i Clinch, som skulle spille de lange solo- og dinner-jobs, som ofte fulgte med vores engagementer med bandet.

 

Samtidig har jeg været lidt betænkelig ved tanken om at skulle være centrum for opmærksomheden, og det har egentlig passet mig fint, at kunne ”gemme” mig lidt blandt de andre musikere og sangere i bandet.

 

Ikke desto mindre kunne jeg konstatere, at det gik ganske godt de gange, hvor jeg af den ene eller den anden grund var nødsaget til at overtage dinner-musikken.  Det virkede som om gæsterne blev positivt overraskede over min facon, og nogle betroede mig ligefrem, at de syntes det var helt befriende med en anden type underholdning end den traditionelle suppe/steg/is-musik.

Det fik mig til at begynde at grunde over, om der mon kunne tænkes at være et mere generelt behov for et alternativ til den traditionelle dinner-musik hos de mennesker, som i disse år skal afholde forskellige festligheder.

Jeg manglede dog stadigvæk drivkraften og troen på mine egne kompetencer som solo-musiker, til at gøre noget alvorligt ved det. Det på trods af mange års musikalske fodaftryk i alle mulige sammenhænge (ungdoms-fester, lejrbåls-hygge, familie-sammenkoms-ter, børneinstitutioner, div. arbejdspladser o.m.a.)

 

Der skulle en udefra kommende faktor til for at få gang i processen, og helt konkret blev  det en eks-kollega, som  uforvarende  fik den rolle.  Hun var frivillig medarbejder i café-foreningen "Rejseladen" i Glumsø, og da de skulle fejre deres 1-års fødselsdag, stod de og manglede noget levende musik. Pengekassen var slunken, så hun fandt på at spørge, om jeg ikke havde lyst til at gi´ en hjælpende hånd. Jeg var noget skeptisk, men accepterede ud fra devisen, at så var de også selv ude om det!!!! 

Men det gik jo godt, og i løbet af de kommende år skulle det blive til yderligere et par vellykkede besøg i "Rejseladen".

Således begyndte jeg stille og roligt at få en tro på, at lige præcis dét, som jeg står for, kunne være godt nok at bygge videre på, og dermed var fundamentet lagt til  "Guitarmand.dk".

Siden da er det gået slag i slag med diverse spillejobs både i private og i offentlige sammenhænge, så det kunne se ud til, at jeg har fundet min niche.

 

Jeg forestiller mig nu ikke at skulle bruge al min tid på at spille som solo-musiker. Jeg er rigtig glad for mit job og for at kunne tjene til livets ophold ved at arbejde med mennesker og musik.

 

"Guitarmand.dk" er egentlig blot en naturlig forlængelse af mine mange år i musikkens tjeneste; når jeg alligevel elsker at spille og synge, og oplever at folk  bliver glade for at lytte til mig og synge med, hvorfor så ikke gøre en "dyd af nødvendigheden".

 

Skulle du/I ha´ fået lyst til at stifte nærmere bekendt-skab med mig som musiker, vil det glæde mig at spille for jer. (se "Kontakt/booking")

 

Tak for din tålmodighed :-)