Hvem, hvad, hvor

Guitarmand.dk

Hvem ? :

Jeg hedder Henning Weisdorf.

Jeg arbejder til daglig som pædagogisk musiker i "Kulturhuset" i Slagelse som inspirator og tovholder for handicapbandet "Sunshine Band ".

Ud over min karriere som solo-musiker har jeg i mange år spillet i forskellige bands.

 

Hvad ? :

Jeg optræder dels som fest-musiker (primært med kopi-numre), dels som singer/songwriter (med egne originale sange).

Jeg tilbyder mig og min guitar til de arrangementer, hvor du som kunde mener, at denne type underholdning er det rigtige valg.

Konceptet er enkelt:

En stemme og en akustisk guitar

- ingen elektroniske dikkedarer

- ingen keyboards eller playback-effekter, der får det til at lyde som et helt orkester

Du får, hvad du ser - den rene vare !

 

Som fest-musiker opfatter jeg mig selv som et alternativ til de traditionelle "suppe-steg-is"-musikere. Forskellen består bl.a. i kontakten til gæsterne/tilhørerne, og i valget af sange. Jeg falder ikke i med tapetet (medmindre kunden foretrækker det), men står for en aktiv, vedkommende underholdning, og går gerne i hyggelig dialog. Sangene og musikken leveres med indføling og overbevisning, og i et forståeligt sprog!

Jeg møder til tiden og er altid velforberedt!

 

Desuden bestræber jeg mig på at undgå at være for plat!

Jeg favner meget bredt rent musikalsk og spiller et skønsomt udvalg af både nyt og gammelt; popmusik, blød rock, folkemusik, stille ballader, countrymusik, viser, højskole-sange, o.m.a. på både dansk og engelsk. Af og til krydret med en enkelt af mine egne sange.

Jeg spiller både til private arrangementer (fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner m.v.), og til byfester, festival´er, på cafeer, spillesteder, dagcentre, plejehjem, bosteder o.m.a..

Jeg spiller op til fællessang såvel som solo-sang, og sammensætter altid sangene til det enkelte arrangement ud fra kundens ønsker og behov.

Skulle du ha´ særlige ønsker til sange opfylder jeg også gerne dem.

Hvor ? :

Jeg bor og arbejder til dagligt i det vestsjællandske, men tager gerne på musikalsk strejftog til de steder i landet, hvor man har lyst til at benytte mig.

Jeg medbringer selv lydanlæg m.m..